Tripel offset Kukupu klep kalawan Scotch Yoke Tipe Pneumatic Actuator

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Tripel offset Kukupu klep kalawan Actuator Pneumatic

Ngaran produk: Triple offset Kukupu klep kalawan Pneumatic Actuator

Tiasa lakonan Tunggal, atawa lakonan ganda.

Tiasa kalawan handwheel darurat.

Tiasa kalawan klep ASCO solenoid, SIMENS Positioner, ABB positioner, YTC positioner, Fisher positioner, Mesto Positioner, SMC filter, APL wates switch ect

kukupu klep kalawan actuator

baku:

1.Design jeung pabrik: API 609, MSS SP-67

2.Pressure-hawa rating: ASME B16.34

3.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSI B16.10

4.End Connection: 2 "-24" ASME B16.5,26 "-80" ASME B16.47; BW tungtung ASME B16.25

5.Test sarta pamariksaan: API 598, ISO 5208

6.Bi-arah sealing atanapi Single-arah sealing.

Ukuran: 2 "-80"

Tekanan: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, PN10, PN16, PN25, PN40, PN64, PN100, PN160, PN250, PN420

Bahan: Matak beusi, pangleuleusna ti antara beusi, WCB, LCB, LCC, WC5, WC6, WC9, CF8, CF8M, CF3, CF3M, B148, UB6, Galunggung 20 CK20, super SS A8904A, super SS A890 5A, jsb.

Sambungan: tipe Wafer, Lug Tipe, Flange, BW

Operasi: Handwheel, Gearbox, Penumatic Actuator


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali