Titanium Kukupu klep

Pondok Description:

Ngaran produk: titanium Kukupu klep

Ukuran: DN40-2000mm, NPS1-1 / 2 "-40"

Awak Jeung motong Bahan: TA1, TA2, TA10, TC4, Gr2, Gr3, Gr5

Paking Bahan: grafit, PTFE, PPL

Tekanan: PN0.6-PN4.0

Hawa: -29 ℃ - + 280 ℃

Nyetir manner: Hand-dioperasikeun, kunang kabayang Jeung cacing screw, Pneumatic Dioperasikeun, E; ectric-nyetir


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: titanium Kukupu klep

    baku:1.Design Standard: API 609

    2.Face nyanghareupan: API 609, ASME B 16,10

    3.Flange tungtung: ASME B 16,5, ASME B 16,47

    4.Test Jeung Inspection: API 6D

    baku:

    1.Design baku: API 609

    2.Face nyanghareupan: API 609, ASME B 16,10

    3.Flange tungtung: ASME B 16,5, ASME B 16,47

    4.Test Jeung Inspection: API 6D


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali