Sylphone uap bubu

Pondok Description:

Ngaran produk: Sylphone uap bubu

Ukuran: 1/2 "- 6"

Tekanan: 150 - 300LB

Bahan: WCB, F304, F316

Awak Bahan: WCB

Sambungan: internal Thread, Flange

Hawa: <= 250 ℃


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Sylphone uap bubu

    Sylphone supplier uap bubuFitur: 

    1. Éta unggulan dina kapasitas ngurangan hawa, sarta tahan nepi ka overheating uap na cai palu.

    2. Mibanda operasi kurilingan tangtu lamun suhu teuing low salila skala tangtu tekanan.

    3. Awak klep geus dieusian ku sylphon, nu bisa jadi salah Unit tunggal, atanapi unit ganda, atanapi malah multiunits. Ogé bisa dilarapkeun kana occations nu merlukeun pikeun kapasitas dischange badag.

    4. Éta anu dilengkepan unsur hawa-sensing na téh kuat dina daya tahan korosi, nu ngajadikeun klep teuing awét dina jasa.

    5. Awak klep tiasa baja WCB atanapi steel kalayan ukuranana leutik sarta beurat lampu instalasi nangtung bakal némbongkeun préstasi best of valves, bari maranéhna ogé bisa dipasang dina sudut nanaon.

    Gawe bareng prinsip:

    jenis ieu sarap uap thermostatic jalan ku stainless steel unsur thermostatic dilas ngembangna kalawan panas sarta kaserang ku tiis. Lamun hawa sarta kondensasi cai geus jadi meunang awak klep, klep aya dina "muka" status.And sanggeus aranjeunna geus gotten kana éta, unsur thermostatic bakal dilegakeun tur tutup bubu pageuh.

    aplikasi:

    Sylphon bubu tipe uap anu lega dilarapkeun dina garis panas ngukus, pipe uap-disusud, dryer sarta sistem pemanasan uap equippment industri jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali