Non-Rising matak Steel péso Gate klep

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ngaran produk: Non-Rising matak Steel péso Gate klep

Na robah-robah ring karét Gerbang péso valves. Ngégél prinsip utamana ngaliwatan gerbang na karét anjing laut nutup pikeun ngahontal efek sealing .The fitur utama struktur ieu yén ring karét aya dina jok dina alur amplop tangga, segel anu dikonci ku mencét logam susunan, sahingga ring sealing bakal moal pindah kaluar nalika ngolah, jeung lamun anjing laut pegat, anjeun tiasa nyabut pencét logam kit ngaganti ring karét di acak, nu ngaronjatkeun efisiensi klep greatly. Téh mangrupa, produk-kinerja tinggi ongkos-éféktif.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !