Lever Ball ngambang uap bubu

Pondok Description:

Ngaran produk: Lever Ball ngambang uap bubu

Ukuran: DN15 - 100

Tekanan: 1.6- 4.0Mpa

Bahan: WCB, CF8, CF8M

Awak Bahan: WCB

Sambungan: Flange, internal Thread

Hawa: <= 350 ℃

MediumWater, uap


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Lever Ball ngambang uap bubu

    Fitur:

    1.This tipe bubu uap geus dilarapkeun kalawan kasaimbangan korsi ganda na korsi tunggal kalawan closedown dipercaya jeung bunderan hirup panjang.

    2.There geus salawasna geus suhu luhur upsteam cai kondensasi nu bakal ngahasilkeun segel cai dipercaya tanpa leakage tina uap.

    Operasi 3.Its moal ngakibatkeun noise sagala, kituna, eta misalna hade ka lingkungan

    klep 4.The sagemblengna kabuka lamun uap nu firstly comes.The cai hawa kondensasi lemah sareng hawa bisa discharged gancang, nu sakitu legana shortens waktu mimiti alat-alat.

    5.All sésa internal dijieun tina stainless steel, nu tahan ka korosi sarta erosi cavitation. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !