Hastelloy Gate klep

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Hastelloy Gate klep

    fitur:

    disc 1.Loose, pilihan colokan atanapi bola

    ring korsi 2.Renewable atawa cingcin korsi Awak

    3.Full Port Atawa bore ngurangan

    4.Yoke intergral kalawan bonet

    jasa 5.Horizontal

    6.NACE Bapak-01-75

    émisi 7.Low packing grafit kelenjar

    baku:

    1.Design Standar: API 602

    2.Thread tungtung: ASME B 1.20.1

    3.Socket dilas tungtung: ASME B 16,11

    4.Test Jeung Inspection: API 598

    baku:

    1.Design Standar: API 602

    2.Thread tungtung: ASME B 1.20.1

    3.Socket dilas tungtung: ASME B 16,11

    4.Test Jeung Inspection: API 598


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali