Ngajalin Steel Flange Gate klep

Pondok Description:

Ngaran produk: ngajalin Steel Flange Gate klep
Ukuran: 1/2 "-2"
tekenan: 150LB-1500LB
Bahan: A105, LF2, F11, F22, F304, F304L, F316,
F316L F904L Allay20 ect
Connection: Flange tungtung


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: ngajalin Steel Flange Gate klep
    Ukuran: 1/2 "-2"
    tekenan: 150LB-1500LB
    Bahan: A105, LF2, F11, F22, F304, F304L, F316,
    F316L ect

    Connection: Flange tungtung

    mirah ngajalin Steel Flange Gate klep

    baku:

    1.Design jeung pabrik: API602, ANSI B16.34

    2.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSI B16.10

    3.Flange Tungtung Connection: ANSI B16.5

    4.Test sarta pamariksaan: API598

    baku:

    1.Design jeung pabrik: API602, ANSI B16.34

    2.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSI B16.10

    3.Flange Tungtung Connection: ANSI B16.5

    4.Test sarta pamariksaan: API598


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !