Ganda Blok Jeung getihan Ball klep

Pondok Description:

Ngaran produk: Blok Double Jeung getihan Ball klep

Ukuran: 1/2 "-24"

Rating: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, 1500LB

Bahan: A105, WCB, LCB, LCC, WC6, WC9, C5, C12, C12A, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CK20, CN7M, CD4MCu, CK3MCuN, Cu5MCuC, CN3MN, M35-1, B148 ect

Sambungan: RF Flanges, RTJ Flange, butt Weld, Hub tungtung, alur

Operasi: Hand uas, Gearbox, Penumatic Actuator


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Blok Double Jeung getihan bola klep

    Ganda Blok Jeung supplier getihan Ball klepfitur:

    block 1.Double tur getihan design (DBB)

    2.Floating bola atanapi Trunnion dipasang bal

    3.With dua bola na hiji klep getihan, Anti niup kaluar sirung

    ball 4.Dual mangrupakeun sarat diperlukeun nalika pangropéa ieu nyokot tempat handap stream teh klep isolasi munggaran

    5.Cavity venting geus disadiakeun ku boh dua bal atanapi dunya OS & Y curhat klep relief supados tekanan antara dua valves isolasi bisa aman vented

    6.Full Port Atawa bore ngurangan

    beurat 7.Light, Dina hal produksi badag bisa greatly ningkatkeun efficency karya.

    8.Fire design aman tur alat Anti statik

    9.ISO 5211 ningkatna design kana pamundut

    10.NACE Bapak-01-75

    11.Central jarum curhat klep

    12.Floating Metal atawa Leuleus Seat

    13.Low tekenan Loss Ngaliwatan klep nu

    14.Low Actuation torsi

    baku: 1.Design jeung pabrik: API, DIN, BS, JIS, EEMUA

    2.Pressure-hawa rating: ASME B16.34

    3.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSIB16.10, API6D

    4.End Connection: 2 "-24" ASME B16.5; 26 "-42" ASME B16.47; BW tungtung ASME B16.25

    5.Test sarta pamariksaan: API598

    6.Fire design aman: API607, API6FA

    baku:

    1.Design jeung pabrik: API, DIN, BS, JIS, EEMUA

    2.Pressure-hawa rating: ASME B16.34

    3.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSIB16.10, API6D

    4.End Connection: 2 "-24" ASME B16.5; 26 "-42" ASME B16.47; BW tungtung ASME B16.25

    5.Test sarta pamariksaan: API598

    6.Fire design aman: API607, API6FA


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !