Taros Kami

GMK klep pabrik Co., Ltd.

alamat

shacheng Industrial Parabot, Longwan Bandar, Wenzhou Kota, Propinsi Zhejiang, Cina

telepon

Tel: 86-577-86582968

Fax: 86-577-86582978

Mobile: 86-13353311525

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !