Angkat Colokkeun klep

Pondok Description:

Ngaran produk: Angkat Colokkeun klep
Ukuran: 1/2 "-24"
tekenan: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, 1500LB

 Bahan: WCB, LCB, LCC, WC6, WC9, C5, C12, C12A, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CN7M, Galunggung 20 B148, UB6 904l, Hastelloy C jsb

Sambungan: Flange
beroperasi: Handwheel, Wormgear, Pneumatic Actuator


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Connection Angkat Colokkeun klep
    Ukuran: 1/2 "-24"
    Tekanan: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, 1500LB
    Bahan: WCB, LCB, LCC, WC6, WC9, C5, C12, C12A, CF8, CF8M, CF3 , CF3M ect
    Sambungan: Flange
    beroperasi: Handwheel, Wormgear, Penumatic Actuator, Electric Actuator, hidrolik Actuator

    Connection Angkat Colokkeun klep

    fitur: 

    produk 1.The boga struktur lumrah, sealing dipercaya, kinerja alus teuing jeung appearnce geulis.

    2.Opening sarta penutupan klep kasebut carride kaluar bari beungeut disegel dicokot kaluar, jadi eta moal ngakibatkeun abrasion dina beungeut disegel.

    aliran ganda-arah ciri 3.Its ngajadikeun instalasi tur ngagunakeun leuwih merenah.

    4.The bahan tina bagian jeung ukuran tina flanges bisa alesan ngonpigurasi nurutkeun kondisi operasi sabenerna tina requieements of customersm, ku kituna pikeun minuhan sagala rupa kaperluan rékayasa.

    5, Prosés tina lawang sareng nutup tina valve.when muka klep nu, mimiti sagala, giliran kabayang panangan nyieun plug diangkat sarta dipisahkeun ku beungeut disegel, anu tobat cecekelan ku 90 bdgree nyambung saluran tina colokan ka saluran awak klep, supaya klep nu dibuka; lamun nutup klep, mimiti sagala, balikkeun cecekelan ku 90 gelar nyieun saluran tina colokan nangtung ka saluran awak klep, lajeng ngahurungkeun kabayang panangan ka deescend nu colokan, supaya klep ditutup

    baku:

    1.Design jeung pabrik: API599, API6D

    2.Pressure-hawa rating: ASME B16.34

    3.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSIB16.10

    4.End Connection: 2 "-24" ASME B16.5; 26 "-42" ASME B16.47; BW tungtung ASME B16.25

    5.Test sarta pamariksaan: API598

    baku:

    1.Design jeung pabrik: API599, API6D

    2.Pressure-hawa rating: ASME B16.34

    3.Face nyanghareupan (tungtung ka tungtung): ANSIB16.10

    4.End Connection: 2 "-24" ASME B16.5; 26 "-42" ASME B16.47; BW tungtung ASME B16.25

    5.Test sarta pamariksaan: API598


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali