Perunggu Dual Lempeng Lug Tipe Mariksa klep

Pondok Description:

Ngaran produk: Perunggu Dual Lempeng Lug Tipe Mariksa klep

Ukuran: 1 inci-48 inci
tekenan: 150 sedengkeun-900LB

Bahan: ASME B148 C95800, ASTM B148 C95500, ASTM B148 C95400, ASTM B62, ASTM B61, ASTM B148 C83600, ASTMB150 C63200, DIN1705 RG10 (CuSn10Zn2) ect


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Perunggu Dual Lempeng Lug Tipe pariksa klep

    Fitur: 1.One sapotong awak

    2.Butterfly tipe ayun

    disc plat 3.Dual

    pola 4.Long

    5.Renewable disc pamisah

    6.Horizontal atawa layanan nangtung

    7.Lug Wafer ends

    8.Available kalawan flange tungtung

    baku:1.Design standard: API594,API6D,BS1868

    2.Face Pikeun nyanghareupan: API594, ASME 16,10

    3.Grade tina tekanan-suhu: ASNI 16,34

    4.Test Jeung Inspection: API598, DIN3239

    5.Flange ends: ASME 16,5, API605

    baku:

    baku 1.Design: API594, API6D, BS1868

    2.Face Pikeun nyanghareupan: API594, ASME 16,10

    3.Grade tina tekanan-suhu: ASNI 16,34

    4.Test Jeung Inspection: API598, DIN3239

    5.Flange ends: ASME 16,5, API605


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !