Bellow disegel Globe klep

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Bellow disegel Globe klep

     

    Bellow disegel Globe klep

    fitur:

    1.OS & Y luar screw na Yoke, bonet Bolted

    2.Double segel design (Bellow + Sealing), batang packing ogé bisa ngajaga ngalawan bocor

    3.Bellow segel dunya klep, anu bagian pivotal diantarana-logam handap, roll otomatis las handap bellow jeung komponén bobot, roll otomatis las luhureun bellow jeung plat nyambungkeun, nu panghalang logam betweeen cairan jeung suasana, mastikeun batang enol bocor.

    4.There mangrupakeun nipple gajih dina panutup klep, éta bisa langsung mieun lisah bobot, nut jeung leungeun baju.

    5.Human rékayasa handwheel, -an ditingkatkeun provedes design deui hirup, operasi nu panggampangna tur merenah, leuwih kaamanan.

    baku:

    1.Design jeung pabrik: DIN3356, BS160, BS5160, API602
    2.Face nyanghareupan: DIN3202, ANSI B16.10,
    Diménsi 3.Flanged: DIN2543-2545, ANSI B16.5
    4.Socketed tungtung: ANSI B16.11
    5.Inspection na Test: DIN3230, API 598, MSS SP-117
    baku:
    1.Design jeung pabrik: DIN3356, BS160, BS5160, API602
    2.Face nyanghareupan: DIN3202, ANSI B16.10,
    Diménsi 3.Flanged: DIN2543-2545, ANSI B16.5
    4.Socketed tungtung: ANSI B16.11
    5.Inspection na Test: DIN3230, API 598, MSS SP-117

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !