Tentang Kami

GMK klep ieu lokasina di kota longwan, wenzhou Kota Zhejiang, dimana teh Cina Kongrés & klep kampung halaman.

Produk utama parusahaan urang kaasup valves bola, valves Gerbang, valves dunya, valves dipariksa, valves kukupu, valves colokan, valves strainer, valves stasiun kakuatan, sareng valves gas ect. Ukuran ti 1/2 "pikeun 88" (DN15 mun DN2200); tekenan ti 150Lb mun 2500Lb (PN1.0Mpa mun PN42.0Mpa); bahan nutupan WCB, WCC, WC6, WC9, CF8, CF3, CF8m, CF3M, LCB, LCC, A105, 304, 316, 304L, 316L, F11, F22, LF2, F51, B148, Galunggung 20 UB6, titanium, Hastelloy , Inconel, duplex stainless steel, Monel, Monel jsb

Produk anu lega dilarapkeun dina minyak bumi, industri kimia, gas alam, kakuatan listrik, metallurgy, apoték, bubur & kertas, konstruksi salaku pakotaan jeung proyék pipa angkutan panjang. produk urang anu dijual ogé di sakuliah dunya kaasup Amerika, Eropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung Afrika ect. Certificated kalawan ISO9001, API6D, CE / PED.

Simkuring parantos ngadegkeun ieu panalungtikan teknis, puseur ngembangkeun sarta puseur inspeksi kualitas jeung sistem manajemen rélatif sora.

Sajaba ti éta, geus diwanohkeun téhnologi manufaktur canggih ti numpak, sarta geus maju puseur machining, parabot mesin CNC, motong logam jeung alat ngolah, alat-alat fisik sarta nguji kimia, tester nondestructive, spéktrum analyzer, klep komprehensif tester kinerja sarta alat-alat sejen pikeun mastikeun nu produk ngahontal tujuan enol leakage.

Simkuring keukeuh dina konsep "Quality heula, pamor penting", hiji tim well-dilatih jeung dedicated kaasup insinyur, technicians jeung karyawan sejen, ieu ngamungkinkeun urang pikeun nawiskeun para nasabah produk kualitas, harga kalapa na waktu pangiriman ajakan.

Simkuring salawasna kerja keras pikeun ngaronjatkeun produk urang aya na ngudag ideu anyar jeung cara tetep payun ti unggal ngarobah market.With kami professonal sarta pangalaman harepan tiasa ngalegaan pasar anjeun sarta ménta brilliance anyar dina mangsa nu bakal datang.
11fad

20131218114102_425
6d28d3fe
20131218114332_930
20131218114408_528
20131218114438_735
20131218114527_301
20131218114545_750

WhatsApp Online Chat !