• banner236
  • banner2
  • 75e4fbb3
  • 12111
  • banner

Abdi hoyong:

  • Naha Pilih GMK

    Naha Pilih GMK

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Ketat Control Quality

    Ketat Control Quality

    GMK pageuh tataman kana kawijakan Kualitas sarta tujuan "ngaronjatkeun mayeng tur néangan enol cacad".
  • Filosofi parusahaan

    Filosofi parusahaan

    concentrates on valves industri R & D jeung produksi, kayaning valves Ball, Gerbang valves, Globe valves saprak 1980-an.

Produk kami

  • pabrik
  • 1gfhdg
  • 2dfg
  • factory_1-640-640

Tentang Kami

GMK klep ieu lokasina di kota longwan, wenzhou Kota Zhejiang, dimana teh Cina Kongrés & klep hometown.The produk utama parusahaan urang kaasup valves bola, valves Gerbang, valves dunya, pariksa valves, valves kukupu, valves colokan, valves strainer, valves stasiun kakuatan, sareng valves gas ect. Ukuran tina 1/2 "pikeun 88" (DN15 mun DN2200); tekenan ti 150Lb mun 2500Lb (PN1.0Mpa mun PN42.0Mpa); bahan nutupan WCB, WCC, WC6, WC9, CF8, CF3, CF8m, CF3M, LCB, LCC, A105, 304, 316, 304L, 316L, F11, F22, LF2, F51, B148, Galunggung 20 UB6, titanium, Hastelloy , Inconel, duplex stainless steel, Monel, Monel jsb

Diajar deui

Produk anyar

WhatsApp Online Chat !