Një pjesë Cast çeliku thikë Gate Valve

Përshkrim i shkurtër:


Detail Product

Produkt Tags

Emri i produktit: Një pjesë Cast çeliku thikë Gate Valve

Pjerrët gear thikë valvulave portë që përfshin vulë të butë dhe vulën e vështirë është një strukturë e re .Soft nënshkruar me aktivitete vend dhe unazë gome të ndryshueshme lehtë mund të zëvendësojë unazë dëmtuara vulë për të arritur nënshkrimin kërkesë mirë, dhe mund të bëhet e vulave PTFE sipas kërkesave të klientit. Kjo plotësisht bën për PTFE kaluar të vështirë për të nënshkruar dhe përpunimit të papërshtatshëm, dhe zgjedha është casted në një model të përdorur strukturën për të bërë valvula fuqinë më të mirë dhe përdorshmërisë. Është e përshtatshme për të bërë letër, minierave, ujërave të zeza, industria kimike, industria ushqimore .Assisted me veshje të panelit, është e lehtë për të hapur dhe të mbyllur. Ky lloj i valvulave është përdorur kryesisht në fushën e industrisë moderne.


  • Paraardhëse
  • Next:

  • Related Products