контрола на квалитет

кастинг Проверете

20131218115339_240

Леење - Визуелно - Проверете

20131218115353_573

Визуелна проверка

20131218115406_417

Кастинг-димензија за проверка

20131218115417_498

Кастинг-димензија за проверка

Во процесот на инспекција

20131218115430_793

Леење - Визуелно - Проверете

20131218115442_909

Димензија-инспекција

20131218115453_468

Боја-навлезат

20131218115505_484

Тврдина-тест

20131218115517_926

Садови за ниски температури-третман

20131218115529_263

PMI

20131218115541_357

Магнетни честички инспекција

20131218115552_644

Ултразвучно-тест

завршна инспекција

20131218115606_974

Хидрауличен инспекција

20131218115618_324

Пневматски Ер-тест

20131218115632_601

Ниско-Фугитивни емисии-тест

20131218115646_460

Вентили-Torque-тест

20131218115700_436

Анти-статички-тест

20131218115714_275

висок притисок-Гас-тест

20131218115727_435

Сликарство-Хемиско Филм Дебелина-тест

20131218115738_335

Пакување инспекција


WhatsApp Online Chat !