Triple Offset kupu Valve karo Scotch Yoke Koleksi Pneumatic sabab

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Triple Offset kupu Valve karo sabab Pneumatic

jeneng produk: Triple Offset kupu Valve karo Pneumatic sabab

Bisa akting Single, utawa akting pindho.

Bisa karo Handwheel darurat.

Bisa karo Valve Asco Solenoid, SIMENS Positioner, ABB positioner, YTC positioner, Fisher positioner, World Positioner, SMC Filter, APL watesan ngalih ECT

kupu tutup karo actuator

Standard:

1.Design lan Industri: API 609, MSS SP-67

2.Pressure-suhu HFS ASME B16.34

3.Face kanggo ngadhepi (mburi kanggo pungkasan): ANSI B16.10

4.End Sambungan: 2 "-24" ASME B16.5,26 "-80" ASME B16.47; BW pungkasan ASME B16.25

5.Test lan pengawasan: API 598, ISO 5208

6.Bi-arah sealing utawa Single-arah sealing.

Size: 2 "-80"

Meksa: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, PN10, PN16, PN25, PN40, PN64, PN100, PN160, PN250, PN420

Material: Cast wesi, ductile wesi, WCB, LCB, LCC, WC5, WC6, WC9, CF8, CF8M, CF3, CF3M, B148, UB6, campuran 20, CK20, super SS A8904A, super SS A890 5A, etc.

Sambungan: jinis Wafer, Lug Koleksi, Flange, BW

Operasi: Handwheel, Gearbox, Penumatic sabab


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk