Non-Rising Cast Steel Knife Gate Valve

Short Description:


Detail produk

Tags Product

jeneng produk: Non-Rising Cast Steel Knife Gate Valve

Sawijining molah ring karet gapura piso klep. Segel asas utamané liwat gapura lan karet asu laut cedhak entuk efek sealing .Ing fitur utama struktur punika ring karet ing jog ing alur envelope andha, segel dikunci kanthi mencet logam set, nggawe ring sealing bakal ora ngalih mati nalika proses, lan yen asu laut bejat, sampeyan bisa mbusak penet logam kits ngganti ring karet ing acak, kang mbenakake efficiency tutup nemen. Iku, produk dhuwur-kinerja biaya-efektif.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk