Lever Ball Lampung Uap Trap

Short Description:

jeneng produk: Lever Ball Lampung Uap Trap

Size: DN15 - 100

Meksa: 1.6- 4.0Mpa

Material: WCB, CF8, CF8M

Body Material: WCB

Sambungan: Flange, Internal Utas

Suhu: <= 350 ℃

MediumWater, Uap


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng produk: Lever Ball Lampung uap Trap

    fitur:

    1.This jinis trap uap wis Applied karo imbangan jog pindho lan jog siji karo closedown dipercaya lan bunder dawa.

    2.There wis mesthi wis dhuwur suhu upsteam banyu kondensasi, kang bakal mbentuk segel banyu dipercaya tanpa bocor uap.

    operasi 3.Its ora nimbulaké gangguan sembarang, Mangkono, iku IE becike kanggo lingkungan

    tutup 4.The temen mbukak nalika uap sepisanan comes.The banyu kondensasi suhu kurang lan hawa kang bisa kosong, bisa diperlokake kanthi cepet, kang umumé cendhak wektu wiwitan peralatan.

    5.All bagéan internal sing digawe saka stainless steel, kang tahan karat lan erosi cavitation. 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !