Angkat Plug Valve

Short Description:

Jeneng produk: Lift Plug Valve
Size: 1/2 "-24"
Pressure: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, 1500LB

 Material: WCB, LCB, LCC, WC6, WC9, C5, C12, C12A, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CN7M, campuran 20, B148, UB6 904l, Hastelloy C etc

Sambungan: Flange
Operate: Handwheel, Wormgear, Pneumatic sabab


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Wenzhou/shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng produk: Sambungan Lift Plug Valve
    Size: 1/2 "-24"
    Meksa: 150LB, 300LB, 600LB, 900LB, 1500LB
    Material: WCB, LCB, LCC, WC6, WC9, C5, C12, C12A, CF8, CF8M, CF3 , CF3M ECT
    Sambungan: Flange
    Operate: Handwheel, Wormgear, Penumatic sabab, Electric sabab, Hydraulic sabab

    Sambungan Lift Plug Valve

    Feature: 

    produk 1.The wis struktur cukup, cap dipercaya, kinerja banget lan appearnce ayu.

    2.Opening lan nutup tutup wis carride metu nalika lumahing nutup dijupuk mati, supaya ora njalari abrasion ing lumahing nutup.

    aliran pindho arah karakteristik 3.Its ndadekake instalasi lan nggunakake luwih trep.

    4.The bahan saka bagéan lan ukuran saka flanges bisa akal diatur miturut kondisi operasi nyata saka requieements saka customersm, supaya kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan engineering.

    5, Proses mbukak lan nutup saka valve.when mbukak tutup, pisanan kabeh, nguripake setir tangan kanggo nggawe plug ngusulke lan kapisah karo lumahing nutup, nguripake nangani dening 90 bdgree kanggo nyambung saluran plug kanggo saluran awak tutup, supaya tutup kabukak; nalika nutup tutup, pisanan kabeh, nguripake nangani dening 90 jurusan nggawe saluran plug vertikal kanggo saluran awak tutup, lan banjur nguripake setir tangan kanggo deescend plug, supaya tutup ditutup

    Standard:

    1.Design lan Industri: API599, API6D

    2.Pressure-suhu HFS ASME B16.34

    3.Face kanggo ngadhepi (mburi kanggo pungkasan): ANSIB16.10

    4.End Sambungan: 2 "-24" ASME B16.5; 26 "-42" ASME B16.47; BW pungkasan ASME B16.25

    5.Test lan pengawasan: API598

    Standard:

    1.Design lan Industri: API599, API6D

    2.Pressure-suhu HFS ASME B16.34

    3.Face kanggo ngadhepi (mburi kanggo pungkasan): ANSIB16.10

    4.End Sambungan: 2 "-24" ASME B16.5; 26 "-42" ASME B16.47; BW pungkasan ASME B16.25

    5.Test lan pengawasan: API598


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk