Bellow Nutup Globe Tutup

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    jeneng produk: Bellow Nutup Globe Tutup

     

    Bellow Nutup Globe Tutup

    Feature:

    1.OS & Y Outside Meneng lan Yoke, topi bolted

    2.Double segel desain (Bellow + Sealing), gagang packing uga bisa ngreksa marang bocor

    3.Bellow segel globe tutup, sisih bagean tombol kang-logam ing ngisor iki, muter otomatis welding ngisor puniki karo komponèn gagang, muter otomatis welding ndhuwur puniki karo piring nyambungake, kang alangi logam betweeen adi lan atmosfer, mesthekake gagang nul bocor.

    4.There punika pentil gajih ing tutup tutup, bisa langsung lubricate gagang, nut lan kantong.

    5.Human engineering Handwheel, -an meningkat provedes desain maneh urip, operasi gampang lan trep, luwih safety.

    Standard:

    1.Design lan Industri: DIN3356, BS160, BS5160, API602
    2.Face kanggo Face: DIN3202, ANSI B16.10,
    Ukuran 3.Flanged: DIN2543-2545, ANSI B16.5
    4.Socketed Ends: ANSI B16.11
    5.Inspection lan Test: DIN3230, API 598, MSS SP-117
    Standard:
    1.Design lan Industri: DIN3356, BS160, BS5160, API602
    2.Face kanggo Face: DIN3202, ANSI B16.10,
    Ukuran 3.Flanged: DIN2543-2545, ANSI B16.5
    4.Socketed Ends: ANSI B16.11
    5.Inspection lan Test: DIN3230, API 598, MSS SP-117

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !