Babagan awake dhewe

GMK tutup iki dumunung ing kutha longwan, Wenzhou kutha Zhejiang, ing ngendi iku China Pump & Valve tanah asalé.

Produk utama perusahaan kita kalebu klep werni, klep gapura, klep globe, klep mriksa, klep kupu, klep plug, klep strainer, klep stasiun daya, lan klep gas ECT. Size saka 1/2 "kanggo 88" (DN15 kanggo DN2200); Meksa saka 150Lb kanggo 2500Lb (PN1.0Mpa kanggo PN42.0Mpa); bahan nutupi WCB, WCC, WC6, WC9, CF8, CF3, CF8m, CF3M, LCB, LCC, A105, 304, 316, 304L, 316L, F11, F22, LF2, F51, B148, ALLOY 20, UB6, Titanium, Hastelloy , Inconel, duplex stainless steel, Monel, Monel etc.

Produk sing digunakake Applied ing Petroleum, industri kimia, gas alam, daya listrik, Metallurgy, farmasi, pulp & paper, construction kutha lan proyèk pipo transportasi dawa. Kita produk sing didol uga donya kalebu Amérika, Eropah, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah lan Afrika ECT. Certificated karo ISO9001, API6D, M / Ped.

We wis ditetepake ing riset technical, tengah pembangunan lan pusat pengawasan kualitas karo sistem manajemen relatif swara.

Kajaba iku, iku wis ngenalaken teknologi Manufaktur majeng saka ing dhuwur pesawat, lan duwé pusat mesin, mesin pribadi CNC, nglereni logam lan peralatan Processing, peralatan fisik lan testing kimia, tester nondestructive, spektrum analyzer, tutup lengkap tester kinerja lan peralatan liyane kanggo mesthekake produk tekan tujuan nul bocor.

We nandheske ing konsep "Quality pisanan, Prestige penting", tim uga dilatih lan darmabakti kalebu engineers, teknisi lan karyawan liyane, iki ngidini kita kanggo kurban pelanggan produk kualitas, competitive price lan wektu pangiriman pituduh.

Kita tansah bisa hard kanggo nambah barang kita ana lan nguber gagasan anyar lan cara kanggo tetep ahead saka saben ganti market.With kita professonal lan pengalaman pangarep-arep bisa nggedhekake pasar lan diwenehi brilliance anyar ing mangsa.
11fad

20131218114102_425
6d28d3fe
20131218114332_930
20131218114408_528
20131218114438_735
20131218114527_301
20131218114545_750

WhatsApp Online Chat !