• banner236
  • banner2
  • 75e4fbb3
  • 12111
  • banner

Aku Ingin:

  • Napa Pilih GMK

    Napa Pilih GMK

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • Ketat Quality Control

    Ketat Quality Control

    GMK kuwat kataman kanggo kawicaksanan kualitas lan goal saka "Ngapikake terus-terusan lan seeking nul kekurangan".
  • Philosophy Company

    Philosophy Company

    concentrates ing klep industri R & D lan produksi, kayata klep Ball, Gate Valves, Globe Valves wiwit taun 1980-an.

Products kita

  • pabrik
  • 1gfhdg
  • 2dfg
  • factory_1-640-640

Babagan awake dhewe

GMK tutup iki dumunung ing kutha longwan, Wenzhou kutha Zhejiang, ing ngendi iku China Pump & Valve hometown.The produk utama perusahaan kita kalebu klep werni, klep gapura, klep globe, mriksa klep, klep kupu, klep plug, klep strainer, klep stasiun daya, lan klep gas ECT. Size saka 1/2 "kanggo 88" (DN15 kanggo DN2200); Meksa saka 150Lb kanggo 2500Lb (PN1.0Mpa kanggo PN42.0Mpa); bahan nutupi WCB, WCC, WC6, WC9, CF8, CF3, CF8m, CF3M, LCB, LCC, A105, 304, 316, 304L, 316L, F11, F22, LF2, F51, B148, ALLOY 20, UB6, Titanium, Hastelloy , Inconel, duplex stainless steel, Monel, Monel etc.

sinau More

Products New

WhatsApp Online Chat !